Bel gratis: 088 888 2323

Selecteer een pagina

FINANCIEEL ADVIES

Persoonlijk en onafhankelijk financieel advies

Wil je gaan scheiden? Zorg dan voor goede begeleiding en goed inzicht in de financiële gevolgen. Wij ondersteunen je daarbij met informatie, kennis, mediation en duidelijk omschreven afspraken op papier.

Zo weet je straks precies waar je aan toe bent en wat je te besteden hebt.

Krijg advies, waar je echt wat aan hebt !

Wij geven eerst het juiste advies en helpen je dan pas de hypotheek of financieel product te kiezen dat bij jou past. Dat is pas echt transparant!

De meeste andere financiële dienstverleners hebben namelijk meer belang bij de verkoop van een product, dan dat jij echt goed geholpen wordt.

Je krijgt dan een “advies” om een bepaald product aan je te verkopen. Je betaalt dan teveel, zit er te lang aan vast en hebt het soms niet eens nodig.

Bij Scheidingbegeleiders telt alleen jouw belang!

Wij hebben geen enkel financieel belang bij andere partijen dan jij. Je krijgt van ons een advies, waar je echt wat aan hebt en dan pas kies je uit meer dan 30 verschillende aanbieders wat je nodig hebt. Bij wie? Dat is jouw keuze, niet de onze.

Financiële en juridische gevolgen bij scheiding

Laat je bij een echtscheiding in een vroeg stadium goed voorlichten over de financiële en juridische gevolgen. Inzicht in de financiële situatie is van groot belang voor de vervolgstappen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • De verkoop van de woning of er juist in blijven wonen. Kan dat en hoe zit dat dan met de hypotheek?
  • Het veranderende fiscaal partnerschap als je uit elkaar gaat. Wat verandert er?
  • De kinder- en of partneralimentatie. Hoe veel is dat en voor hoe lang?
  • Wat zijn fiscale gevolgen inzake de kinderen? Kinderbijslag, Toeslagen en budgetten?
  • Wat wordt jouw besteedbaar netto inkomen na de echtscheiding

Wij werken bij een scheidingsadvies altijd samen met een professionele mediator. Onze mediators hebben een registratie bij de Mediators Federatie Nederland (MFN) en zijn daarnaast familierecht geaccrediteerd en ingeschreven bij de rechtbank.

Direct online een afspraak maken

Maak online een afspraak met een van onze MfN mediators of scheidingsbegeleiders. Je kiest zelf waar, wanneer en waarom je wilt afspreken.

Pin It on Pinterest

Share This